Gjurmët e tragjedisë çame

Vickers: Gjenocidi kundër çamëve i frymëzuar nga shefi anglez në Greqi. Përdhunimet, vrasjet dhe tortuarat mbi çamët. Ja shkaku i vërtetë i dëbimit të…

Masakrat serbe në Lumë

Shkruan: Azem Parllaku Muajt e fundit të vitit 1912 dhe viti 1913, shënojnë një nga kulmet e gjenocidit serb në trupin e kombit shqiptar. Sukseset e k…