NUSJA NGA KOSOVA

Poezi nga: Dritëro Agolli Kam dashur t’i gjeja dhe nipit tim të vogël një nuse Andej nga Kosova në fshatrat e thella, Po kjo ka qenë një ëndërr pas zj…

A ka shqiptarë

Sotir Gjika Po mbushet gati një mot që kur se Shqipëria shpalli vetëqeverimin e saj dhe 5-6 muaj qëkurse u hoq çarkimi (bllokada) prej anijeve të huaj…