Rreth nesh

Të gjitha kanalet shqiptare: (Digit Alb, Tring, dhe kanale tjera (100 kanale) kanale sportive, (200 kanale) dhe mbi 1000 kanale më të shikuara botërore.
Mbi 1000 filma dhe seriale në VOD. Kanalet tona mund ti ndiqen në Smart TV (Samasung, LG, Filips, Sony) si dhe në IPTV BOX.
Risi paketën tonë mund ta ndiqni edhe në Telefona Android.
24 orë Test sinjal dhe 24/7 në shërbnimin tuaj.
Informata në: 0038970652682
tvsupersky@hotmail.com