Sport

Mourinho: Eliminimi në Old Trafford nuk është asgjë e re për këtë klub, unë e kam eliminuar Unitedin me Porton dhe Real Madridin

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: