Kuriozitete

Ajo pinte lëng karrote çdo mëngjes për 8 muaj dhe pastaj ndodhi e Paimagjinueshmja!

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: